Ambities, advies
en actie

Het vertrekpunt is de mens

Ontwikkeling van mensen is maatgevend voor groei. Groei van teams en organisaties.
In een veilige setting gaan we het gesprek aan. Wat speelt er (on)bewust?
Vanuit analyse worden ambities gerealiseerd.

“Wens voor groei”

Wat wij doen?

We geven inzicht. Uiteraard beginnend bij de mens. Zelfkennis als begin van persoonlijke- en teamontwikkeling. We toetsen dit aan teambelangen en organisatieambities.

Gevolg? Betrokken en bevlogen mensen. Professionals met de juiste bagage om bij te dragen aan groei. Wat helemaal goed voelt voor mens, team en organisatie.

De vorm? We doen wat nodig is. Drijfverenanalyses, teamsessies, trainen en coachen. Resultaat- en mensgericht.

Persoon

Waar loop jij tegenaan? Vanuit welke kern maak jij keuzes? Wat hoor je écht?

Je gaat pas zien als je het doorhebt. En zo zijn er nog tientallen clichés toe te passen op persoonlijke ontwikkeling en coaching. Wens spiegelt en reflecteert om bewuster van jezelf te worden. Hierdoor kom je professioneel en persoonlijk verder.

Team

Wat is de behoefte van de groep? Wat bindt samen en wat is verstorend?

Alleen werk ik harder, samen bereiken we meer. Eén van de uitgangspunten wat nodig is voor een succesvol team. Wens analyseert, begeleidt en intervenieert om groepen mensen te ontwikkelen. Dit gebeurt vanuit klantgerichtheid.

Vakinhoud

Welke inhoudelijke ontwikkeling heb ik, of hebben wij, nodig? Waar sta ik nu?

Professionals en teams worden vaak doorgemeten op IQ en competenties, maar je hebt meer aan een 0-meting op onafhankelijke vakinhoud. Hoe verhoudt de kennis zich in een team en waar sta jij in relatie tot andere professionals?