Vakinhoudelijke
ontwikkeling

Kracht van professionals

Het vertrekpunt van jouw baan is vaak de inhoud. De combinatie met persoonlijke ontwikkeling is een krachtig instrument om te excelleren, in balans te zijn en professionele stappen te maken. Daarom maken wij gebruik van diverse scans om inhoudelijke kracht en ontwikkelpunten van personen en teams in kaart te brengen.

Finance

Wens gebruikt de online finance scan van Businesscontroller.nu om jouw kennis en intuïtie op de hoofdassen van Business Control en Financial Accounting in kaart te brengen.

Aan de hand van een aantal praktijksituaties in een organisatie wordt je uitgedaagd om verder te kijken dan jouw huidige functie of wordt jouw opleiding weer teruggehaald. In hoeverre denk jij vanuit jouw logica wat goed is om te doen?

De vakinhoudelijke scan is voor elke fase van jouw loopbaan van toepassing. Het maakt niet uit of je nu op het niveau van starter, junior, senior of directie werkt. Het filtert de trucjes van inzicht en geeft inzicht waar jij staat ten opzichte van mede-professionals uit het finance vakgebied.

Overig

Wens gebruikt diverse vakinhoudelijke scans om professionals te spiegelen waar ze staan. Hiermee geven we handvatten om zaken te ontwikkelen en keuzes te maken in zijn/haar loopbaan.

Naast finance werken we voor de vakgebieden IT, BI, Sales en HR met verschillende partijen samen. Hierdoor zijn we in staat diverse professionals en teams te reflecteren.