Werving
& selectie

Wens voor de mens
Kleren maken de vrouw/man. Vrouw/man maken de organisatie.  De ontwikkeling van mensen en teams is onlosmakelijk verbonden met welke job zij doen en hoe een team is samengesteld.
Hoe kom je tot een goede match en weet je dat je écht goed zit?

Match op mens & inhoud

Wij zijn in staat om te doorgronden wat iemand in zich heeft op pure vakinhoud, het ontwikkelpotentieel en de onderstroom.

Hiervoor gebruiken we vakinhoudelijke scans en drijfverenanalyses, aangevuld met onze eigen ervaring. Daarnaast investeren wij in face-to-face gesprekken met kandidaten om voor beide partijen tot een juiste match te komen.

Onze dienstverlening wordt ingezet als onderdeel van eigen solliciatieprocedures bij organisaties. Bijvoorbeeld als onafhankelijke partij om een assessment op drijfveren en vakinhoud te doen voor een veelbelovende kandidaat. Of het inzetten van een drijfverenanalyse of er een match is met het DNA van de organisatie.

Tot slot voeren wij complete recruitment trajecten uit.

Onze vacatures

Wens voert op dit moment geen procedures uit voor haar klanten. Bekijk onze vervulde vacatures voor een indruk wat er mogelijk is.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.